Spela spel Se på film

Lekland och barnaktiviteter

 

På Kaatach lekland i Tyresö får både fantasin och myrorna i benen släppa loss. I vårt pedagogiska lekland på cirka 3 000 kvadratmeter finns det massor av spännande barnaktiviteter och pedagogiska kurser. Här kan barnen leka, lära sig trafikregler på Kaatach trafikskola och självklart bli medborgare! Våra elbilar finns alltid tillgängliga i den lilla staden med trafikljus, vägmärken, övergångsställen, Polisstation, Brandstation, Sjukhus, Skola, Bank, Fängelse med mera.

Vi har pysseldagar, tipspromenad och lekträffar för barn med behov av särskilt stöd.

När vädret tillåter kan barnen flyga med Kaatach Air till Rymdlandet, lägga till med båten i hamnen eller resa med tåget på äventyr. Här finns rutschkanor, lekhörnor, upplevelsestugor och ett minitivoli. På Kaatach lekland finns alltid något nytt att upptäcka för hela familjen och bara fantasin sätter gränsen för lek och bus.

Håll utkik i vårt kalendarium efter allt kul som händer här i Tyresö. Du kan även följa oss på instagram @kaatach_lekland

 

 

Lek & Lär på Kaatach

På Kaatach har vi många olika barnaktiviteter och kurser för barn i alla åldrar. För oss är det viktigt att alla barnaktiviteter är både roliga och utvecklande.

Kaatachs minitivoli

På Kaatachs minitivoli kan barnen åka berg- och dalbanan Larven, flyga Helikoptern och ta en tur i Karusellen.

Priser & öppettider

Kaatach lekland har öppet alla dagar mellan klockan 10.00 och 18.00.

Lekregler

För allas säkerhet är det viktigt att besökare på Kaatach lekland följer våra lekregler.

Café Kaatach

På Kaatach lekland har vi ett mysigt café med mat och fika för stora som små och en leksaksaffär med perfekta presenter.

Varmt välkommen!

Upp